PUBLICITAT i COLOR

6 nov.

En aquesta pràctica hem hagut d’elaborar tres anuncis diferents (un d’un producte de consum físicament palpable, un d’una marca i un d’un servei) basant-nos en la força expressiva del cromatisme i les connotacions que té aquest.

Aquí hi ha els meus tres exemples:

El primer és de la marca Findus de productes congelats. En aquest anunci es fa referència a que els aliments conserven la frescor de quan s’han collit. Amb la imatge (un home que es vol menjar un arbre) i l’eslògan ” Quan ens tastis, només voldràs el més fresc” ja es diu tot, però el cromatisme ajuda molt: el color verd és el dels productes naturals per exel·lència.

El següent exemple és el del producte: el típic bolígraf de la marca BIC. A l’anunci es pot apreciar una llibreta guixada amb bolígraf  i en un post-it l’eslògan “El de sempre, mai falla”. Per a la nostra generació, la marca BIC és la de referència pel que fa a bolígrafs, ja que existeix des que vam començar a escriure. El color que més es sol utilitzar d’aquesta marca és el blau, així doncs, què millor que sigui el color predominant a l’anunci. A més, el blau dels bolígrafs és un blau fosc característic i s’ha volgut reflectir a la imatge.

L’últim exemple és el del servei de Bombers. Amb aquest s’ha volgut jugar amb la senzillesa del color, un eslògan curt “foc?” i el més important destacat, el telèfon d’emergències. La gràcia d’aquest anunci és que sense veure escrit l’eslògan, ja s’identifica el servei del qual s’està parlant, ja que el fons vermell amb la sanefa de quadrats blancs a sota és la reminiscència directa als bombers.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: